Huren en Kopen

Een Kennie aan je muur heb je zo!

U kunt als particulier, bedrijf of instelling een keuze maken uit de werken van Kenneth Echteld. Op deze website vind u een overzicht van zijn oeuvre. Stichting Artkennie biedt u de mogelijkheid tot het aankopen van schilderijen op een aantrekkelijke manier, de huurkoopregeling. Of u makat gebruik van koop of afbetaling.

Huren en Kopen

Huurkoopregeling

U huurt een schilderij naar keuze voor de periode van een jaar. Tussentijds kunt u eenmalig verwisselen van schilderij. U spaart voor uw toekomstige aankoop van een echte Kennie door middel van uw maandelijkse huurbedrag. 4/5 deel van het maandbedrag word volledig gereserveerd voor uw aankoop. Hoe hoog dat maandbedrag is spreken we met u af bij inschrijving en geldt telkens voor één jaar.

bv: Uw maandbedrag is 25 euro. Hiervan word 20 euro gereserveerd voor uw aankoop. Na een jaar kunt u een schilderij van 240 euro aanschaffen, maar u kunt natuurlijk ook doorsparen.

Inschrijven

Bij inschrijving als deelnemer aan de huurkoopregeling heeft u een geldig legitimatiebewijs en een recente adresbevestiging nodig.